WARSZTATY KULINARNE STREET FOOD I Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem tematem spotkania będzieSTREET FOOD. Tomek przekona nas, że kuchnia nie musi być wyrafinowana aby nas zachwycić. Często prostota jest najcenniejszą przyprawą. W menu m.in. koreańskie skrzydełka z piklami, chińskie pierożki Dim Sum z krewetkami, czy świeże sajgonki rodem z Wietnamu.To kolejna okazja aby wspólnie poznawać świat od kuchni.
Tomek Woźniak, kucharz, podróżnik, miłośnik STREET FOOD, autentycznego, lokalnego jedzenia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Pod murem chińskim przygotowywał karmelowe batony przy użyciu tasaka, w Bangkoku sałatkę z zielonej papai na cześć królowej, w Wietnamie sprzedawał owoce z bambusowych koszy a w Turcji w czasie ramadanu piekł Ekmeki.
Termin warsztatów:
25 października (sobota) godz 10:00 – 13:00
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: