WARSZTATY KULINARNE KUCHNIA SYCYLIJSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia sycylijska. Wraz z Mają Skorupską przygotujecie włoskie klasyki charakterystyczne dla Sycylii. W menu m.in.sałatka z pomarańczy i pieczonymi oliwkami, caponata z bakłażanem i pomidorem, pesto z anchois a na deser nadziane ricottą i pistacjami canolli oraz sławna cassatta.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Termin warsztatów:
22 styczeń (czwartek) godz. 18:00 – 20:00
Cena: 130zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: