WARSZTATY KULINARNE JADŁONOMIA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT oraz Jadłonomia zapraszają na kolejne warsztaty.W menu takie smakołyki jak: burgery buraczane, botwinkowe i z batatów, sos BBQ, orzechowy sos satay i sos tahini, dyniowe bułeczki hamburgerowe, czy czekoladowy pudding z awokado. Do tego jak zawsze spora dawka informacji i inspiracji na nowe wegańskie dania.
Marta Dymek: blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia.com. Od czterech lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania. Współpracuje z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym Chickpea Magazine. Jej teksty publikowano w Magazynie Smak, Magazynie Kuchnia, Świecie Win, Ricie Baum oraz Magazynie Vege. Walczy o poważne traktowanie kuchni wegańskiej i równouprawnienie warzyw.
Terminy warsztatów:
30 maja (sobota) godz. 11:00 – 14:00
30 maja (sobota) godz. 15:30 – 18:30
31 maja (niedziela) godz. 11:00 – 14:00
31 maja (niedziela) godz. 15:30 – 18:30
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: