WARSZTATY KULINARNE JADŁONOMIA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT oraz Marta Dymek Jadłonomia zapraszają na kolejne warsztaty.
Tym razem w programie:
orzechowa sałatka z jarmużu
sałatka mocy z jarmużu
sałatka z jarmużu z jabłkami
burak z burgundii
strogonoff
gruziński gulasz fasolowy
buraczane muffinki
Marta Dymek: Dymek: blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia.com. Od pięciu lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania. Współpracowała z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym Chickpea Magazine. Jej teksty publikowano w Magazynie Smak, Kukbuku, Świecie Win, Ricie Baum oraz Magazynie Vege. Prowadzi zajęcia na kierunku Food Studies na warszawskim uniwersytecie SWPS. Gotuje na antenie Dzień Dobry TVN oraz prowadzi wegańskie warsztaty kulinarne, w listopadzie w księgarniach ukazała się jej pierwsza książka kulinarna „Kuchnia Roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan”. Walczy o poważne traktowanie kuchni wegańskiej i równouprawnienie warzyw.
Terminy warsztatów:
6 luty (sobota) godz. 10:00 – 13:00 oraz 14:00 – 17:00
7 luty (niedziela) godz. 10:00 – 13:00 oraz 14:00 – 17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: