Po Wt Śr Cz Pt So Nd
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

WARSZTATY KULINARNE AZJA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem udamy się w podróż po Azji. Wraz z Tomkiem poznamy takie specjały lokalnych kuchni jak:
Bułeczki na parze z wołowiną i piklami
Bibimbap z wołowiną i jajkiem
Pad Thai z makaronem ze słodkich ziemniaków i chrupiącym Tofu
Bakłażan na ostro po Syczuańsku
KFC = Korean Fried Chicken - Kurczak po koreańsku

Tomek Woźniak, kucharz, restaurator, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Znany z programu Be Active na kanale Kuchnia+ i TVN Style, który prowadzi wspólnie z Ewą Chodakowską. Ambasador maki Piotr i Paweł. W lutym wychodzi jego pierwsza książka a na wiosnę poprowadzi program w TVN Style Kawaler od Kuchni. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając street food, ukończył IronMana.

Termin warsztatów:
13 luty (sobota) godz. 10:00 – 13:00 lub 14:30-17:30
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: 
akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.   

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala