WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA ARABSKA

 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia arabska. Wraz z Mają Skorupską przygotujecie m.in:

baba ganoush – pasta z pieczonego bakłażana, przyprawiona Tahiti, 
pieczony ser halloumi z miętą, granatem i czosnkiem, 
kefty w gęstej zupie z pomidorów z kukurydzą, 
małe tarty z filo ze szpinakiem i orzechami włoskimi, 
falafel z kolendrą w nasionach sezamu,
baklave.

Maja Skorupska
 – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.

Termin warsztatów:
11 stycznia (środa) godz. 18:00 – 20:30
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.      

termin:
29 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem