WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA ARABSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia arabska. Wraz z Mają Skorupską przygotujecie m.in:
baba ganoush – pasta z pieczonego bakłażana, przyprawiona Tahiti,
pieczony ser halloumi z miętą, granatem i czosnkiem,
kefty w gęstej zupie z pomidorów z kukurydzą,
małe tarty z filo ze szpinakiem i orzechami włoskimi,
falafel z kolendrą w nasionach sezamu,
baklave.
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Termin warsztatów:
11 stycznia (środa) godz. 18:00 – 20:30
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: