WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA GRUZIŃSKA z VEGA MUNDI

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na podróż do Gruzji. Smaki i aromaty tego kraju są tak unikalne i charakterystyczne, że nie można ich pomylić z żadnymi innymi. Szczęśliwie dla nas, Gruzini wykorzystują w swojej kuchni prawie te same produkty co my, tylko doprawiają i łączą je zupełnie inaczej. Podczas warsztatów przygotujemy:

Adżapsandał po swanecku
Lobio – gulasz z czerwonej fasoli z orzechami i granatem
Phali z marchewki i phali ze szpinaku
Roladki z bakłażana z orzechami i granatem
Sos bażi
Ciasto z fasoli
Deser z suszonych śliwek i orzechów

Warsztaty prowadzi Iwona Grabowska z Kolektywu Vega Mundi z Wrocławia. Pasjonatka kulinariów, ziół, dzikich roślin jadanych i fermentacji. Inspiruje się roślinną kuchnią z różnych zakątków świata bazując na produktach lokalnych i sezonowych. Trenerka i organizatorka wielu projektów edukacyjnych i wydarzeń kulinarnych. Przez kilka lat prowadziła projekty rozwojowe na Kaukazie, a sekrety gruzińskiej kuchni poznawała u wielu gopodyń i w zaprzyjaźnionych gospodarstwach agroturystycznych.

Termin warsztatów:
14 stycznia (sobota) godz. 10:00 – 13:00
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: 
akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

termin:
29 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem