WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA HAWAJSKA
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty kuchni hawajskiej. Wciąż jeszcze mało znana, stworzona z wpływów innych kuchni, kolorowa i zdrowa! Wraz z Tomkiem Woźniakiem odkryjemy mozaikę smaków ukrytą w prostocie i świeżości produktów.
Na warsztatach przygotujemy:
Acai bowl (mus z jagód acai) z domowym masłem orzechowym
Mac&Cheese Pancakes – makaronowo-serowe naleśniki
Ramen po Hawajsku – nudle jajeczne z wieprzowiną w rosole
Loco Moco – smażony ryż z żeberkami i jajkiem
Ahi Poke Bowl – miska hawajskich surferów z tuńczykiem
Tomek Woźniak – kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.
Termin warsztatów:
22 lipca (sobota) godz. 10:00 – 13:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: