Po Wt Śr Cz Pt So Nd
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA HAWAJSKA

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty kuchni hawajskiej. Wciąż jeszcze mało znana, stworzona z wpływów innych kuchni, kolorowa i zdrowa! Wraz z Tomkiem Woźniakiem odkryjemy mozaikę smaków ukrytą w prostocie i  świeżości produktów.

Na warsztatach przygotujemy:
Acai bowl (mus z jagód acai) z domowym masłem orzechowym
Mac&Cheese Pancakes – makaronowo-serowe naleśniki
Ramen po Hawajsku - nudle jajeczne z wieprzowiną w rosole
Loco Moco - smażony ryż z żeberkami i jajkiem
Ahi Poke Bowl - miska hawajskich surferów z tuńczykiem

Tomek Woźniak
 - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

Termin warsztatów:
22 lipca (sobota) godz. 10:00 – 13:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: 
akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala