WARSZTATY KULINARNE – KUCHNIA WŁOSKA 2
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na nowe warsztaty z kuchni włoskiej. Tym razem wraz z Mają Skorupską przygotujecie:
bruschette (grzanka):
z pesto z bazylii i szpinaku,
z bakłażanem i miętą,
ravioli (pierożki):
z ricottą i szpinakiem,
z kozim serem i miętą,
piadine (pszenny palcek):
z rukolą, ricottą i prosciutto,
z mozarella Buffalo, bazylią i pomidorem.
sałatkę ze szpinaku z truskawkami, kozim serem i dressingiem makowym,
tartę z borówkami i mascarpone,
toskańskie ciastka cantuccini,
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Termin warsztatów:
9 listopada (czwartek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 150zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: