Po Wt Śr Cz Pt So Nd
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA TAJSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem wyruszamy w głąb Tajlandii, sięgamy po mniej oczywiste dania, które stanowią kwintesencję tamtejszej kuchni. 

Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Curry zielone
Curry czerwone
Omlet ryżowy z krewetkami, kiełkami, kolendrą
Pad Thai z wołowiną, tamaryndowcem, tykwą i krabem
Naleśniki Roti z kokosem i mlekiem kondensowanym

Termin warsztatów:
14 kwietnia (sobota) godz. 10:00-13:00 lub 14:00-17:00
15 kwietnia (niedziela) godz. 14:00-17:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl  
Liczba miejsc ograniczona. 

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracował z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotował w Dzień Dobry TVN. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+ oraz TVN Style, wydał 5 książek kulinarnych z przepisami z całego świata. Uwielbia Taco w Meksyku, Humus w TelAvivie oraz PadThai w Bangkoku. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, uprawia IronMana, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.
 

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala