WARSZTATY KULINARNE – WEGAŃSKA WIELKANOC

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje! Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty kuchni wegańskiej z Iną Rybarczyk. Tym razem tematem przewodnim będzie nadchodząca Wielkanoc. Ina Rybarczyk wielokrotnie udowadniała, że potrafi wyczarować pyszne, pełne smaku i wartości odżywczych posiłki. Świąteczne potrawy rządzą się jednak swoimi prawami. Przekonajmy się jakie rady i pomysły, by zaspokoić głód całej rodziny, ma autorka bloga TrueTasteHunters
Wszystkie przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Na warsztatach wspólnie przygotujemy:
Buraczane carpaccio z miechunką i pistacjami
Kotlety bezjajeczne ze szpinakiem
Bliny buraczane z koperkowym musem z awokado
Paszteciki z fasoli ze śliwką
Gallette z cukinią i pesto pistacjowym
Jaglany mazurek cytrynowo-orzechowy
Kokosowe ciasteczka z suszoną śliwką

Termin warsztatów:
8 marca (czwartek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl  
Liczba miejsc ograniczona.  

Ina Rybarczyk – autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

 

termin:
29 marca
godzina:
liczba miejsc:
ograniczona

Zamknij formularz

Cena:

zł / os.

Liczba miejsc:

Razem:

380

999

Posiadasz zaproszenie?

Dane osoby zapraszanej

Dane zamawiającego

Adres dostawy

Odbiór zaproszenia

płatność PayU

 

Dokonując zakupu potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem