Po Wt Śr Cz Pt So Nd
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

WARSZTATY KULINARNE Z WEGAN NERD - BEZMIĘSNY RZEŹNIK

Bezmięsny rzeźnik brzmi absurdalnie? Ale dlaczego nie, kuchnią roślinną należy się bawić! Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne wegańskie warsztaty z Alicją Rokicką, autorką bloga Wegan Nerd.

Menu: 
Tatar z buraków i pomidorów z kiszonym ogórkiem i sojonezem
Po’ boy sandwich ze skrzydełkami z boczniaków w chrupiącej panierce
Kielba z piwem na tłuściutkim puree ziemniaczanym
Sos bezpieczeniowy
Taki tam wegański boczek
Piwko!

Termin warsztatów:
16 września (niedziela) godz. 11:00-14:00 
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona. 

Alicja Rokicka – wegetarianka od 13 roku życia, założycielka bloga w 100% roślinnego Wegan Nerd, ogłoszonego tytułem Kulinarnego Bloga Roku 2014 oraz Blogiem Roku 2015 przez 100 Best Poland Restaurants. Jesienią ukazała się jej pierwsza, autorska książka kulinarna zatytułowana Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia, której misją jest zachęcenie do zdrowego, zróżnicowanego, nieco zwariowanego i kolorowego sposobu odżywiania. Dzięki jej autorskim przepisom i fotografiom każdy znajdzie w weganizmie coś dla siebie. 

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala