WARSZTATY KULINARNE - KUCHNIA TAJSKA Z TOMKIEM WOŹNIAKIEM

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomkiem Woźniakiem. Tym razem poznamy od kuchni pełną aromatów Tajlandię!

Na warsztatach przygotujemy:
Yam Nua – sałatka z ostrą wołowiną i bazylią tajską
Kai Med – chrupiący kurczak z chilli i orzechami nerkowca
Khao Pad – smażony bakłażan z chilli na słodko
Pad Thai – prosto z Tajlandii
Pad Krapow – smażona wołowina z miętą
Thai Sweet Sticky Mango - kleisty ryż z mango

Terminy warsztatów:
23 marca (sobota) godz. 10:00 - 12:30 lub 13:30-16:00
24 marca (niedziela) godz. 10:00 - 12:30 lub 13:30-16:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracuje z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotuje w Dzień Dobry TVN i prowadzi program na antenie radiowej Czwórki. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food. 

Liczba miejsc ograniczona. 
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie tutaj. 

© SPOT 2008. Projekt strony: Adam Żebrowski. Wykonanie strony: Odd Web Things. Fotografie: Małgorzata Opala