Po | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
---|---|---|---|---|---|---|
01 | 02 | 03 | ||||
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty. Tym razem tematem spotkania będzie kuchnia włoska.
Wraz z Mają Skorupską przygotujecie:
Crostini z pesto z rukoli
Cukinia z tuńczykiem i parmezanem w białym winie
Tarta z kurkami i gorgonzolą
Sałata z chrupiącą szynką
Makaron
Sos z anchois i Chili
Sos Carbonara
Sos pomidorowy
Tiramisu
Zabajone
Termin warsztatów:
27 lutego (środa) godz. 18:00 - 21:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Maja Skorupska - pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektorka języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie tutaj.