WARSZTATY KULINARNE – WEGAŃSKA WIELKANOC Z WEGANON / PAWEŁ OCHMAN
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na wegańskie warsztaty z Pawłem Ochmanem, autorem bloga weganon.pl. Tematem przewodnim będą dania Wielkanocne i tradycyjne smaki z roślinnych składników!
Na warsztatach wspólnie wykonamy:
Cytrusową paschę
Ćwikłę z pieczonych buraków
Paszteciki z soczewicy z chrzanową skorupką
Zielony tofurnik wielkanocny
Barszcz biały z „jajecznymi” kulkami
Wiosenny sos chrzanowy
Mazurek z kremem czekoladowo – daktylowym
Wielkanocną babkę cytrynową
Wielkanocne galaretki warzywne
Termin warsztatów:
6 kwietnia (sobota) godz. 11:00-14:00 lub 15:00-18:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.
Paweł Ochman – naukowiec, weganin od 27 lat, dla którego gotowanie to żywioł, a kuchnia to miejsce odpoczynku. Autor popularego bloga weganon.pl oraz książki „Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Miłośnik cukiernictwa i smaków kuchni naszych mam i babć, który potrafi przekonać wyjątkowym smakiem roślinnych dań nawet najbardziej zagorzałych przeciwników.
Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła to projektu LessPlastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.
Wszystkie aktualne warsztaty znajdziecie również tutaj.
Cena:
zł / os.
Liczba miejsc:
Razem: